Ik droomde van een huis met hoop.

De meeste van de jaren twintig begonnen met het starten van cryptografieën waren ‘de aanmoediging om hen heen’.

A begon met het investeren in virtuele valuta, toen haar vriend in 2017 voor het eerst een ‘coin rage’ opriep, met een winst van 80 miljoen gewonnen. Het was niet de eerste keer dat ik actief investeerde, maar ik was aarzelend over de grote volatiliteit, maar ik had het vertrouwen om te weten dat ik het kon verdienen door de voorbeelden van succes rondom het front te zien.

Hij begint winst te maken en nodigt zijn vrienden en familie uit om virtuele geldinvesteringen te doen. De moeder van A, die een investering in virtuele valuta heeft gestart, stuurt Kim elke ochtend een lijst met investeringsactiviteiten. Als A een bedrijfswerker is, zal hij de kaarten bekijken en deze sturen.

De student B (25) sprong 폰테크 drie weken geleden in de Coin Daejeon op verzoek van zijn vriendin. B’s vriendin begon drie jaar geleden met 12 miljoen gewonnen en verdiende momenteel ongeveer 8 miljoen gewonnen.

Hij adviseerde haar dat ze niet veel te studeren had in vergelijking met aandelen, dus begon ze een dag te snel en keek naar de hoge opbrengst. C (24), een werknemer, begon ook met het investeren in virtuele geld in het idee dat iedereen alles moet doen wat hij doet.

De 20-jarigen, waaronder A, hebben hoop gevonden door virtuele geldinvesteringen, zoals de stijging. Het inkomen van de arbeid alleen al is bijna onmogelijk om mijn huis te bouwen, maar het is mogelijk om te dromen door te investeren in virtuele geld.

Het is al sinds begin dit jaar dat A een ‘coin-investeerder’ werd, en de portefeuille die begon als Bitcoin werd geleidelijk uitgebreid tot Altcoin (Vitcoin-extravirtuele valuta). De investeringskosten van 3 miljoen won werden ook 15 miljoen gewonnen, inclusief de aandelen en het geld dat ze hadden ingezet en de minuscule rekeningen die ze hadden gemaakt om het huis te redden.

De interesse van de heer A is sindsdien gegroeid tot virtueel geld. Het thema van de dialoog met de mensen om hem heen is ook virtueel geld.

A is het doel van het terugbetalen van studieleningen en het kopen van een huis in Seoul op de lange termijn. Het is een droom om een ​​huis te bouwen om de ouders in Daegu te begeleiden en te kopen. Voor Mr. A is virtueel geld de enige ladder in hiërarchische migratie. A zei: “Ik denk niet dat ik de hogere klasse kan inhalen na een paar decennia,” en dat ik denk dat de manier om op dezelfde manier te gaan Coin is. “

De werknemer D(23) investeert in ‘Diso (een kleine investering in veel coin)’, inclusief Bittorrent, Mediciblek, Metadium en Milk in Altcoin. In drie maanden had hij in totaal 1,5 miljoen gewonnen en twee miljoen gewonnen, niet zo veel informatie als aandelen of onroerend goed, maar het leek erop dat het geld zou binnenkomen, hoewel het stil was.

D houdt aandelen en geld vast. De aandelen zijn minder volatiliteit dan virtuele valuta, dus ze zijn ‘stabiele activa’. De geldboete is echter niet erg aantrekkelijk voor Kim. Het is een stijging van slechts 100.000 gewonnen, zelfs als het een jaar lang wordt gespendeerd met 500.000 gewonnen per maand, terwijl het een stijging van 100.000 won.

Het laatste doel van Mr. D is uiteindelijk de droom van alle werknemers: “Stop”, die nu een kleine inkomst krijgt, maar later een full-time investeerder wordt.Het bedrijf cultiveert ook dromen door de kaarten één keer per uur te controleren.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다